AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin içine girmek

Kahve falında yerin içine girmek

Kahve falında yerin içine girmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ilerleyemeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerin içine girmek gördüyseniz:

  • Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında bir yere izinsiz girmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında kapalı bir yere girmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir yere girmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı delalet etmektedir.

Kahve falında izinsiz bir yere girmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek eğlenceli ortamlara gireceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalettir.

Kahve falında yerin altına girmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yer altına girmek faturaların biriktikçe birikeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında dini bir yere girmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir