AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden ceviz toplamak

Kahve falında yerden ceviz toplamak

Kahve falında yerden ceviz toplamak ister istemez çok üzüleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, istediği herşeye sahip olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Temkinli olmaya devam edin.

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında yerden ceviz topladığını görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde ceviz toplamak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerdeki cevizleri toplamak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ceviz yerden ceviz toplamak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yerden ceviz toplamak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde ceviz görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ceviz topladığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir