AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden havalanmak

Kahve falında yerden havalanmak

Kahve falında yerden havalanmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye işaret etmektedir.

Kahve falında yerden havalanmak gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Kahve falında yerden havalanmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın havalandığını görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında balonla havalanmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında odayı havalandırmak malını ve parasını kaybedeceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzüne doğru havalanmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçağa binmek ve havalanmak iş hayatında saygı göreceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşarken havalanmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçakta havalanmak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir