AnaSayfa / Genel / Kahve falında balonla havalanmak

Kahve falında balonla havalanmak

Kahve falında balonla havalanmak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında balonla havalanmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni karşı cins arkadaşlıkları kurmanız mümkündür.

Kahve falında balonla havalanmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında uçakta havalanmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla havalanmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havalandığını görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla havalanmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın havalandığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında havalandırma görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi havalandırmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir