AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden dut görmek

Kahve falında yerden dut görmek

Kahve falında yerden dut görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, ömür boyu başarılı olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, afiyete ereceğine işarettir.

Kahve falında yerden dut gördüyseniz:

  • Finansal veya iş hayatınıza göre değişiklikler yapmanız geçmişe oranla kolaylaşabilir.

Kahve falında yerden dut görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına inanılır.

Kahve falında yerden dut toplamak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına alamet eder.

Kahve falında ham dut yemek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dut böceği görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında dut kurusu yemek kaybetmeyi göze alamayacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağacını görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine delalettir.

Kahve falında urmu dut yemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dut görmek evine haciz geleceğine, para ve zaman ayıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir