AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde uyumak

Kahve falında yerde uyumak

Kahve falında yerde uyumak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, isteklerine kavuşacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde uyumak gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerde uyuduğunu görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir yerde uyumak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir yerde uyumak daha iyi imkânlara sahip olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde uyumak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerde uyumak fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında başka yerde uyumak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde uyumak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde uyumak güzel bir hayat geçireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir