AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde para bulmak ve almak

Kahve falında yerde para bulmak ve almak

Kahve falında yerde para bulmak ve almak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, zorlukların bir anda biteceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde para bulmak ve almak gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yerden madeni para bulmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde metal para bulmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde kağıt para bulmak daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yerde bozuk para bulmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden bozuk para bulmak çok büyük kısmetler kazanacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında para yerde para bulmak helal rızıklara kavuşulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında yerde para bulmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde çok para bulmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir