AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde altın görmek

Kahve falında yerde altın görmek

Kahve falında yerde altın görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet eder.

Kahve falında yerde altın gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Kahve falında yerden altın bulmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde altın toplamak canını sıkan şeyleri yeneceğine, zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden çeyrek altın toplamak yokluk içine gireceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yerde altın yüzük bulmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında yerde altın kolye bulmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden altın para toplamak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde altın bulmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yerde altın bilezik görmek hayır ve bereketin artmasına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir