AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde altın toplamak

Kahve falında yerde altın toplamak

Kahve falında yerde altın toplamak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, isteklerini yerine geleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yerde altın toplamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumanın veya sizin yararınıza çalışmayan şeyleri faydalı şekle dönüştürmenin yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında yerden altın para toplamak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden çeyrek altın toplamak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, malında zulüm meydana gelmesine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde altın toplamak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yerden altın toplamak maddi anlamda feraha ermeye, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Kahve falında yerden altın takı toplamak zorlukların bir anda biteceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında yerden altın yüzük toplamak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden domates toplamak kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulur.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir