AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde altın bulmak

Kahve falında yerde altın bulmak

Kahve falında yerde altın bulmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, dünyasının iyileşmesine, onları rahat ettireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, adını kirleteceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde altın bulmak gördüyseniz:

  • Fiziksel açıdan kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şekilde beslenmeli, spor yapmalı veya gerekiyorsa dinlenmelisiniz.

Kahve falında yerde altın kolye bulmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden altın bulmak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yerde altın bulmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde altın bilezik bulmak insanlardan uzaklaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde altın yüzük bulmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, güzel günler için yaşayacağına delalettir.

Kahve falında para yerde para bulmak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde bişey bulmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir