AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet yatağı hazırlamak

Kahve falında sünnet yatağı hazırlamak

Kahve falında sünnet yatağı hazırlamak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, maddi varlığının çoğalacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında sünnet yatağı hazırlamak gördüyseniz:

  • Olayları dramatik hale getirerek sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sünnet yatağı hazırlamak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak hazırlamak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında gelin yatağı hazırlamak insanları kıracağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirlere yatak hazırlamak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire yatak hazırlamak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında misafir için yatak hazırlamak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına inanılır.

Kahve falında birine yatak hazırlamak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine yatak hazırlamak sadece makamının değil kazancının da artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir