AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeniden düğün görmek

Kahve falında yeniden düğün görmek

Kahve falında yeniden düğün görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, dik durmaya çalışacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında yeniden düğün gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Kahve falında yeniden düğün yapmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yeniden düğün görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yeniden öldüğünü görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeniden doğmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeniden gelinlik giymek sıkıntısının biteceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeniden evlenmeyi görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında askere yeniden gitmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yeniden öldüğünü görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir