AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni yatak görmek

Kahve falında yeni yatak görmek

Kahve falında yeni yatak görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni yatak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında yeni yatak aldığını görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeni yatak görmek bekarsa evleneceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni yatak örtüsü görmek kendisi için mal mülk alacağına, hem de para kaybettireceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir yatak görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni yatak odası görmek rahat bir hayat sağlayacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında yeni yatak odası almak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni yatak odası takımı görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni yatak odası takımı almak üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir