Kahve falında yeni tuvalet görmek

Kahve falında yeni tuvalet görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, şanslı günlerin kapıda olduğuna, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni tuvalet gördüyseniz:

  • Harika önerileriniz olmasına rağmen, çok fazla baskı yapmanız ya da ısrar etmeniz hiç bahsetmemenizle aynı etkiyi yaratabilir.

Kahve falında yeni tuvalet görmek başarının garantileneceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına işarettir.

Kahve falında yeni tuvalet taşı görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında camide tuvalete girmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi tuvalette görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, günah ve suç işleyeceğine delalettir.

Kahve falında yer tuvaleti görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvaletten tiksinmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti su basmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette büyük abdest bozmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top