AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni sevgili yapmak

Kahve falında yeni sevgili yapmak

Kahve falında yeni sevgili yapmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulur.

Kahve falında yeni sevgili yapmak gördüyseniz:

  • Araştırmacı tarafınızı durduramıyorsunuz.

Kahve falında yeni sevgili yapmak övgü dolu sözler işiteceğine, elinin de bolluk göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni ev yapmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğum yapmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeni kapı yapmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir ev yapmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulur.

Kahve falında yeni iş başvurusu yapmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni sevgili görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir