Kahve falında yeni hastane görmek

Kahve falında yeni hastane görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni hastane gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında hastanede yeni doğan bebek görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede yeni doğmuş bebek görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni hastane görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında hastane merdiveni çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında hastanede dolaştığını görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hastanede bulunmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede deli görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede ağlamak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir