AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni gelin olmak

Kahve falında yeni gelin olmak

Kahve falında yeni gelin olmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni gelin olmak gördüyseniz:

  • Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır.

Kahve falında yeni gelin olmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni gelin görmek yetki ve imza sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni gelini hamile görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeni gelin evi görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni evlenmiş gelin görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni gelin olduğunu görmek sıkıntılarını atlatacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında tesettürlü gelin görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınını gelin görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir