AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni diş çıkartmak

Kahve falında yeni diş çıkartmak

Kahve falında yeni diş çıkartmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni diş çıkartmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ortaklık teklifi dahi alabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni diş çıkartmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin yeni diş çıkardığını görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun diş çıkardığını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, insanlarla iç içe olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin diş çıkardığını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çürük diş çıkardığını görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin diş çıkardığını görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birinin diş çıkardığını görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir