AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin diş çıkardığını görmek

Kahve falında birinin diş çıkardığını görmek

Kahve falında birinin diş çıkardığını görmek kazançtan yana kara geçeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, yeni şeyler deneneceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ailesinden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin diş çıkardığını gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Kahve falında birinin diş çıkardığını görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük diş çıkardığını görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir bebeğin diş çıkardığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendi bebeğinin diş çıkardığını görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin yeni diş çıkardığını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında küçük bebeğin diş çıkardığını görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında diş çıkarmış bebek görmek işsizseniz işe gireceğinize, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun diş çıkardığını görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, takdir edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir