AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni çorap giymek

Kahve falında yeni çorap giymek

Kahve falında yeni çorap giymek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında yeni çorap giymek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir.

Kahve falında yeni çorap giymek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni çorap giydiğini görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, attığı adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında yeni erkek çorabı görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, dünya mallarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında birine yeni çorap görmek iyi geçiminin biteceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah çorap görmek ona mutluluk getireceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni çorap vermek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yeni çorap satın almak her zaman hayırlı işler yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz çorap görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir