Kahve falında yeni beyaz çorap görmek

Kahve falında yeni beyaz çorap görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yolunun açılacağına inanılır.

Kahve falında yeni beyaz çorap gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Kahve falında yeni beyaz çorap görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, iyi halinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında birine yeni çorap görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni çorap aldığını görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni erkek çorabı görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni çorap giydiğini görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalet eder.

Kahve falında yeni çorap vermek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni çorap görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni siyah çorap görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top