AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bisiklet almak

Kahve falında yeni bisiklet almak

Kahve falında yeni bisiklet almak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, şifa göreceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bisiklet almak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında yeni bisiklet görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yeni bisiklet almak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında araba ve bisiklet görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklete binerken görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine yorulur.

Kahve falında büyük bisiklet görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla bisiklete binmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklet sürmeye çalışmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan bisiklet görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir