AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir evde yaşadığını görmek

Kahve falında yeni bir evde yaşadığını görmek

Kahve falında yeni bir evde yaşadığını görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, talihin yüze güleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir evde yaşadığını gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Kahve falında yeni evde yaşamak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, her daim temkinli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir evde yaşadığını görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir evde yaşamak çok kötü durumlara düşeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle aynı evde yaşamak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında eski evde yaşamak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eskiden yaşadığın evi görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kazancın katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı evde yaşamak adım adım başarıya ulaşılacağına, bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eskiden yaşadığı evi görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir