AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir ev aldığını görmek

Kahve falında yeni bir ev aldığını görmek

Kahve falında yeni bir ev aldığını görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir ev aldığını gördüyseniz:

  • Beli bir durumdaki terslikler veya yanlışlıklar sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında birinin yeni ev aldığını görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir ev aldığını görmek hakkıyla kazanca, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yeni ev aldığını görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına işaret eder.

Kahve falında eve yeni eşya aldığını görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının yeni ev aldığını görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni ev satın aldığını görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında yeni eşya aldığını görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir