AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni beyaz elbise almak

Kahve falında yeni beyaz elbise almak

Kahve falında yeni beyaz elbise almak istediği herşeye sahip olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeni beyaz elbise almak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Kahve falında yeni beyaz elbise almak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz elbise giymek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, her anlamda feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yeni elbise giymek kazançlı bir döneme girileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine yorulur.

Kahve falında birçok yeni elbise giymek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yeni elbise giymek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir elbise almak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni takım elbise almak alım gücünde yükselme olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise alıp giymek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir