AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeni oyalamak

Kahve falında yemeni oyalamak

Kahve falında yemeni oyalamak elinde bulunan imkânların bollaşacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında yemeni oyalamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yemeni oyalamak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yazma oyalamak rızkın artacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında tülbent oyalamak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında oyalı yemeni görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı yemeni bağlamak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, geleceğine alamet eder.

Kahve falında yemeni vermek düşüncelerini net olarak açamayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor yemeni görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yemeni bağlamak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir