AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemekten saç ayıklamak

Kahve falında yemekten saç ayıklamak

Kahve falında yemekten saç ayıklamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, saygınlığını yitireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yemekten saç ayıklamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Kahve falında yemekten saç ayıklamak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Kahve falında saçtan kurt ayıklamak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçta sirke ayıklamak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında saçtan böcek ayıklamak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçından bit ayıklamak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçtan bit ayıklamak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saçtan sirke ayıklamak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir