AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe sahibi olmak

Kahve falında bahçe sahibi olmak

Kahve falında bahçe sahibi olmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yokluğun biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kazancın ikiye katlanacağına işaret eder.

Kahve falında bahçe sahibi olmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Kahve falında bahçeli ev sahibi olmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe sahibi olmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu sahiplenmek rakiplerini yeneceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında konak sahibi olmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında makam sahibi birini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa sahip olmak geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kimsesiz çocuğu sahiplenmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek sahibi olacağını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir