AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazılar görmek

Kahve falında yazılar görmek

Kahve falında yazılar görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yazılar gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Kahve falında şeytan yazısı görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın yazılı ayet görmek hayatın yoluna gireceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kuran yazılı tablo görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında kağıta yazı yazmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet eder.

Kahve falında yazı okumak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta arapça yazı görmek işlerin sarpa saracağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış yazı yazmak kendisine olan güveninin azalacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir