AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaz sıcağı görmek

Kahve falında yaz sıcağı görmek

Kahve falında yaz sıcağı görmek para sıkıntısı çekeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, ticaretinin büyüyeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaz sıcağı gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında yaz sıcağı görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine alamet eder.

Kahve falında yaz helvası görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaz mevsimini görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi yazan kalem görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yazlık almak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazlık evi görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yazlık ev yapmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir