Kahve falında yaylada yürümek

Kahve falında yaylada yürümek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, güzel bir evliliğe, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaylada yürümek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Kahve falında yaylada yürümek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaylada koyun görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yaylada ev görmek büyük atılımlarda bulunacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işarettir.

Kahve falında kendini yaylada görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yaylada olduğunu görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda çamurda yürümek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında podyumda yürümek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, günaha gireceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda yürüdüğünü görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir