AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavruağzı renk görmek

Kahve falında yavruağzı renk görmek

Kahve falında yavruağzı renk görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yavruağzı renk gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Kahve falında yavruağzı renk elbise giymek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında yavruağzı renk görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yavruağzı rengini görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yavruağzı çiçek görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavruağzı gül görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına inanılır.

Kahve falında yavruağzı gömlek görmek şansının ve bahtının açılacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında yavruağzı elbise giymek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında bordo renkli yatak örtüsü görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir