AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavruağzı elbise giymek

Kahve falında yavruağzı elbise giymek

Kahve falında yavruağzı elbise giymek kurulu düzeni olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, bereketli işler yapılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavruağzı elbise giymek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında yavruağzı renk elbise giymek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında yavruağzı elbise giymek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yavruağzı renk görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında yavruağzı gömlek görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavruağzı rengini görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yavruağzı çiçek görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yavruağzı gül görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet eder.

Kahve falında ameliyat elbisesi giymek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir