AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru yunus görmek

Kahve falında yavru yunus görmek

Kahve falında yavru yunus görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hem de zengin biri olacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, pişmanlığa, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kafasının rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yavru yunus gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında yunus yavrusu görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yunus balığı ve yavrusunu görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru yunus balığı görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalettir.

Kahve falında yunus balığı yavrusu görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru yunus görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yunus görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yunusla yüzmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yunus balığını kurtarmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir