AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi yıkamak

Kahve falında yavru kedi yıkamak

Kahve falında yavru kedi yıkamak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Kahve falında kedi yavrusu yıkamak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında yavru kedi yıkamak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine inanılır.

Kahve falında köpek yavrusu yıkamak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerini boşvereceğine işarettir.

Kahve falında köpek yavrusunu yıkamak hayatın temposunun yükseleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında yavru köpek yıkamak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi kedi yavrusu görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu kurtarmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, malının da hiç olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir