Kahve falında yavru kedi ve annesini görmek

Kahve falında yavru kedi ve annesini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendi patronu olacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına inanılır.

Kahve falında yavru kedi ve annesini gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında anne ve yavru kedi görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında anne kedi ve yavrularını görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kedi ve annesini görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne kedi ve yavrusunu görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla kedi yavrusu görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalettir.

Kahve falında sarı yavru kedi görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Kahve falında kedi yavrusu ölüsü görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru erkek kedi görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir