AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru erkek kedi görmek

Kahve falında yavru erkek kedi görmek

Kahve falında yavru erkek kedi görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulur.

Kahve falında yavru erkek kedi gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya planlarda yapacağınız değişiklikler daha net planlar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında erkek yavru kedi görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru erkek kedi görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli kedi yavrusu görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş kedi yavrusu görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine işaret eder.

Kahve falında kedi yavruları beslemek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında yavru kedi satın almak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek onu cesaretlendireceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kara kedi yavruları görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir