AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta solucan görmek

Kahve falında yatakta solucan görmek

Kahve falında yatakta solucan görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, yepyeni biri haline geleceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Kahve falında yatakta solucan gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında yatakta solucan görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak odasında solucan görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda solucan görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kafasında solucan görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulur.

Kahve falında çok sayıda solucan görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında solucanın vücuduna girdiğini görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz solucan görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında solucan düşürdüğünü görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir