AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta erkek bebek görmek

Kahve falında yatakta erkek bebek görmek

Kahve falında yatakta erkek bebek görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta erkek bebek gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Kahve falında yatakta erkek bebek görmek güven kaybına uğrayacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına işaret eder.

Kahve falında boş bebek yatağı görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek yatakları görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek yatağı yapmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, ev sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında yatakta bebek görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi bebek yatağı görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yatağı görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işarettir.

Kahve falında kendini bir erkekle aynı yatakta görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir