AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta biriyle uyumak

Kahve falında yatakta biriyle uyumak

Kahve falında yatakta biriyle uyumak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, onu alkışlayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta biriyle uyumak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında yatakda uyumak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta uyumak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında aynı yatakta uyumak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yatağında başkasının uyuduğunu görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yatakta uyumak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta erkekle uyumak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta biriyle uyumak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yatağında uyumak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir