AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta abdest almak

Kahve falında yatakta abdest almak

Kahve falında yatakta abdest almak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına inanılır.

Kahve falında yatakta abdest almak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında yatağa büyük abdestini yapmak onu cesaretlendireceğine, kişinin bundan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağına büyük abdest yapmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, aile saadetinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağına büyük abdestini yapmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta abdest almak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yatağa büyük abdest yapmak kulluk görevini ihmale edeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest alamamak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının büyük abdestini yaptığını görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yarım abdest almak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir