AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak bazası görmek

Kahve falında yatak bazası görmek

Kahve falında yatak bazası görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, tamamlanmadan kalacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, afiyete ereceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kendisine olan güvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında yatak bazası gördüyseniz:

  • Maceralara atılmadan önce bitirmeniz gereken işleriniz var.

Kahve falında yatak bazası görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baza yatak görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında baza görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yatağın altında fare görmek ailesini de mutlu edeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işarettir.

Kahve falında yatakta birini görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yatak odasının yandığını görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk yatak görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yatak görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir