AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşananları görmek

Kahve falında yaşananları görmek

Kahve falında yaşananları görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, gönül kapılarının açılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşananları gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Kahve falında yaşayan birini ölmüş duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan birinin öldüğünü ve dirildiğini görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yatırımların heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan annesini ölmüş görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini öldüğünü görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan eşinin öldüğünü görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşayan annesinin mezarını görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir