AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapmak istediğini yapamamak

Kahve falında yapmak istediğini yapamamak

Kahve falında yapmak istediğini yapamamak yanlış yatırımlar yapılacağına, bereket ve huzur geleceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yapmak istediğini yapamamak gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Kahve falında her istediğini yapmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında ev yapmak istemek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün istediğini yapmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyo yapmak istemek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına alamet eder.

Kahve falında yapmak istediğini yapamamak yaklaşan güzel günlere, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında pasta yapmak istemek çok eğleneceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet eder.

Kahve falında bebek yapmak istemek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Kahve falında istediğini yapmak doğruluktan ayrılmayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir