Kahve falında her istediğini yapmak

Kahve falında her istediğini yapmak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında her istediğini yapmak gördüyseniz:

  • Cana yakın, sempatik bir yapıdasınız.

Kahve falında her istediğini yapmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında her istediğini görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında her istediğinin olduğunu görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yere kaka yapmak niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine işaret eder.

Kahve falında istediğimizi yapmak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ev yapmak istemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün istediğini yapmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta yapmak istemek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top