AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapılacak ev görmek

Kahve falında yapılacak ev görmek

Kahve falında yapılacak ev görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, karanlığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yapılacak ev gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Kahve falında yapılan ev görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında taştan yapılmış ev görmek rahatsızlık duyulacağına, giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuğladan yapılmış ev görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Kahve falında ev yapıldığını görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Kahve falında tadilat yapılan ev görmek kalabalıktan uzak olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni yapılan ev görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine inanılır.

Kahve falında topraktan yapılmış ev görmek ruhsal olarak etkileneceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında yapılmış ev görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir