AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapay kar görmek

Kahve falında yapay kar görmek

Kahve falında yapay kar görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yapay kar gördüyseniz:

  • Uzun uğraşlarla elde edilen bir bilginin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yapay kar görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yapay ağaç görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yapay çiçek görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında yapay beyaz gül görmek eline geçen paraları tutamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yapay balık görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yapay göl görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yapay gül görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yapay çiçek görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir