AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapay çiçek görmek

Kahve falında yapay çiçek görmek

Kahve falında yapay çiçek görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yapay çiçek gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında yapay çiçek görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı yapay çiçek görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yapay çiçek görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine rivayet eder.

Kahve falında yapay gül görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yapay havuz görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yapay çim görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yapay kar görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında yapay kalp görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir