AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın tatbikatı görmek

Kahve falında yangın tatbikatı görmek

Kahve falında yangın tatbikatı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sorunların günden güne azalacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, şerefli bir hayat süreceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulur.

Kahve falında yangın tatbikatı gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Kahve falında yangın tatbikatı görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker tatbikatı görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem tatbikatı görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri tatbikat görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında tatbikat yapmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş tatbikatı görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında yangın alev görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda yangın görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir