AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın izlemek

Kahve falında yangın izlemek

Kahve falında yangın izlemek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yangın izlemek gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında yangın izlemek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yangını izlemek haksızlık yapmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında stadyumda maç izlemek darlık içine düşeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında film izlemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında halay izlemek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını izlemek sinirlerinin yıpranacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinemada film izlemek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek kavgası izlemek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir